Vindmøller

Har du et stort elforbrug, eller er du bare træt af at skulle betale høje elregninger? Så er en husstandsvindmølle værd at overveje. Størstedelen af vores kunder oplever massive besparelser på deres elforbrug, mens nogle bliver 100 procent selvforsynende med deres husstandsvindmølle. Hos Solenergi Danmark kan du foretage en fornuftig investering og få en husstandsvindmølle, der producerer strøm jævnt fordelt over året og kan tjene sig selv hjem på 5 til 10 år alt efter dit elforbrug. Vi tilbyder 10kW og 25kW husstandsvindmøller, der er støjsvage, driftssikre og har et højt produktionstal. Vores husstandsvindmøller kræver minimal vedligeholdelse, og hos os får du en rigtig god pris, så du hurtigt kan opleve rent overskud fra din vindmølle. Vil du vide mere om fordelene ved husstandsvindmøller, og hvordan du selv kommer i gang? Så læs mere her på siden, eller kontakt os uforpligtende og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. E-mail: [email protected] Telefon: +45 50 720 700

Husstandsvindmøller I Baghaven

En husstandsvindmølle er en privat vindmølle, du kan installere på din egen grund. Den giver dig mulighed for selv at producere miljøvenlig el til eget forbrug. Vindmøllen omsætter bevægelsesenergi fra vinden til elektrisk energi. Når det blæser, drejer møllen sig efter vinden, ligesom en vejrhane, og vinden trykker på vingerne. Allerede ved en vindstyrke ned til 4 meter i sekundet begynder husstandsvindmøller at producere el. Bor du på en landejendom med plads og gode vindforhold, og har du et vist forbrug af strøm, så er en husstandsvindmølle en god forretning.

Den Rigtige Placering

Placeringen af din husstandsvindmølle er afgørende for, hvor meget energi du kan udvinde. Der er vigtigt for vindmøllens produktion, at den har adgang til optimale vindforhold. Derfor er det en god idé at tænke nærliggende terræn samt læ fra træer og bygninger med, når din husstandsvindmølle skal placeres. Alt efter hvilken kommune du bor i, kan der endvidere være forskellige regler for placeringen af husstandsvindmøller. Eksempelvis må møllen typisk højst være placeret 25 til 30 meter fra din bebyggelse. Hos Solenergi Danmark har vi dygtige og erfarne teknikere, som gerne guider dig igennem regler for byggetilladelse, placering og støjkrav, ligesom vi hjælper med at afklare den bedste vindplacering og højde. Har du mere end 50 meter til nærmeste nabo, behøver du slet ikke spekulere på støjkravene.

Bestil Din Husstandsvindmølle Her

Hos Solenergi Danmark leverer vi en driftssikker husstandsvindmølle til markedets bedste pris. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på selve vindmøllen, rådgivning om placering, støbning af fundament, opsætning og servicetjek. Kom i gang med at producere din egen elektricitet – udfyld vores kontaktformular eller lad os ringe dig op.