Solvarme

Hos Solenergi Danmark kan du udnytte solvarme via solcelleanlæg til en rigtig god pris. Udnyt energien i de danske solskinstimer og opvarm dit vand med miljøvenlig solvarme. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på, hvor meget du skal investere for at komme i gang med projekt solvarme.

Solvarme I Haner Og Radiatorer

Hvordan fungerer solvarme i praksis? Anlægget til solvarme består af ét eller flere solvarmepaneler, som er forbundet med husets varmtvandsbeholder. Solvarmeanlægget på taget indeholder en frostvæske, der opvarmes af solvarme. En cirkulationspumpe leder derefter væsken mellem solvarmepanelet og din varmtvandsbeholder.

Få Solvarmeanlæg Af Bedste Kvalitet

Når det gælder solvarme og solenergi, er der ikke altid sammenhæng mellem prisen og kvaliteten af solvarmeanlægget. Som almindelig kunde kan det derfor være svært at skelne mellem gode og mindre gode anlæg til solvarme. Når du bestiller solcelleanlæg til solvarme gennem os, kan du være sikker på, at vi kun forhandler anlæg af høj kvalitet. Vi ved, at en investering i solvarme er en langsigtet løsning, der først betaler sig om nogle år. Derfor vælger vi kun de bedste anlæg, der netop er effektive og robuste og har en kvalitet, der holder mindst 20 år, så du kan tjene din investering hjem og nyde mange år med overskud på varmeregningen.

Hvornår Kan Solvarme Betale Sig?

Solvarme kan især betale sig, hvis du i øjeblikket opvarmer med elvarme, hvis du står over for at skulle udskifte husets fyr eller varmtvandsbeholder, hvis du drømmer om gulvvarme i badeværelset, eller hvis du skal til at renovere dit tag: ? Elvarme er en dyr fornøjelse, så dér kan du højst sandsynligt spare en del penge ved at skifte til solvarme. ? Er din varmtvandsbeholder klar til en udskiftning, er det et godt tidspunkt at investere i solvarme, da vi leverer en ny varmtvandsbeholder med i prisen. Det samme gør sig gældende, hvis du skal udskifte dit fyr. Hvis du supplerer det nye olie- eller gasfyr med solvarme, kan fyret og solenergianlægget benytte en ny fælles varmtvandsbeholder. Solvarme er rigtig effektivt til gulvvarme. Til gulvvarme behøver væsken kun at være omkring 30 grader varmt, hvilket anlægget hurtigt kan opnå. Derfor er gulvvarme på eksempelvis badeværelset en rigtig god udnyttelse af solens varme. ? Skal du renovere dit tag, så er det et fornuftigt tidspunkt at overveje, om du vil investere i solenergi og fremtidsoptimere din bolig. Det er nemlig muligt at bestille et effektivt solcelleanlæg, der er nedfældet i taget. For langt de fleste husstande er solvarme en rigtig god og miljøvenlig investering. Solvarme kan virkelig mærkes på varmeregningen, ligesom det øger boligens værdi, når den engang skal sættes til salg. Har du et meget begrænset vandforbrug på under 100 liter om dagen, er det dog ikke nødvendigvis en god forretning at investere i solvarme. 100 liter kan måske lyde af meget, men husk at en gennemsnitlig bruser sender 20 liter vand ud i minuttet, så dit vandforbrug kan hurtigt overstige de 100 liter.

Solvarme Sommer Og Vinter

Her i Danmark har vi gennemsnitligt 1.800 solskinstimer om året. Beregninger fra Energistyrelsen viser, at blot 4-6 kvadratmeter solvarmeanlæg på taget kan opvarme 2/3 af en husstand på fire menneskers forbrug af varmt vand. I sommermånederne kan solvarme levere nok energi til at opvarme hele husstandens vandforbrug. Hen over vinteren giver dit anlæg et solidt supplement til husets øvrige energikilder. Solvarme er således en rigtig god forretning, og 30.000 husstande har da også allerede fået solvarmeanlæg. Vil du være blandt de 2.500 familier, der hvert år får opsat anlæg til solvarme? Så kontakt os og lad os hjælpe dig i gang. Vi klarer den indledende vejledning, valg af det rette anlæg til dit behov samt en grundig montering hurtigst muligt. Størrelsen på dit nye anlæg til solvarme afhænger af din families behov for vandopvarmning samt mængden af plads, du ønsker at afsætte til det. Vi er naturligvis klar til at vejlede dig i valget af det bedste anlæg til dit behov, så du får optimal udnyttelse af din solvarme og et æstetisk flot udtryk på dit tag.

Få Et Uforpligtende Tilbud På Anlæg Til Solvarme

Ring til os, få gang i miljøvenlig solvarme, spar penge og bidrag til kampen mod drivhuseffekt og global opvarmning. Vi kan kontaktes på 50 720 700, hvor vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Få råd og vejledning eller bed om et prisoverslag på et anlæg til solvarme. Det er naturligvis uforpligtende. Vi ved, at det er en stor beslutning at investere i solvarme. Så benyt lejligheden til at stille alle dine spørgsmål og hør mere om priser, og hvordan du kommer i gang. Efterfølgende har I selvfølgelig mulighed for at drøfte beslutningen derhjemme i ro og fred, inden du træffer din beslutning.