Solcellepaneler

Med solceller kan du producere din egen strøm. Du foretager du en langvarig investering, der fremover gavner miljøet og reducerer din elregning markant.

Få solceller på tag eller facade og opnå en markant forbedring af din elregning samt et løft af bygningens værdi.

Solceller Af Høj Kvalitet Til Markedets Bedste Pris

Solenergi Danmark leverer solceller af høj kvalitet til den bedste pris på markedet. Det gør os til en af Danmarks førende leverandører af solceller.

Solceller findes i mange forskellige kvaliteter, som ikke nødvendigvis matcher deres prisniveau. Hos Solenergi Danmark fravælger vi konsekvent solceller af lav kvalitet, da vi ganske enkelt ønsker at kunne stå inde for vores arbejde og levere gode, stabile solceller, der kræver minimal vedligeholdelse og bare fungerer i hverdagen. Og det får ikke nødvendigvis prisen til at stige. Vi har et godt netværk af dygtige producenter, som hjælper os med at holde priserne nede, så vi kan levere solceller med en fornuftig tilbagebetalingstid. Det er vores kunders interesse og dermed også vores, da vi er afhængige af tilfredse og glade kunder for at kunne klare os godt på markedet.

Størrelsen Af Solceller

Størrelsen af dit anlæg af solceller afhænger af behovet for elektricitet, og hvor meget plads du vil afsætte på tag eller facade. Solceller bliver koblet sammen i anlægget, og i princippet er der ingen begrænsning for, hvor mange solceller du kan sammenkoble.

Når du planlægger størrelsen af dine solceller, så husk på, at anlægget ikke behøver at være monteret som en samlet enhed. Du kan opsætte dine solceller i mindre moduler, som et bånd rundt om bygningen, solceller i striber på taget, eller hvordan du ellers synes, at de tager sig bedst ud.

Hvis du har brug for rådgivning om, hvor mange solceller du har behov for, eller idéer til, hvordan de bedst kan placeres på dit hus eller ved dit erhverv, så kontakt os meget gerne. VI har stor erfaring i at placere solceller, så det kan udnytte solens lys optimalt og samtidig falder mest muligt i ét med bygningen uden at virke markant og dominerende.

Placering Af Solceller

Det er optimalt at montere dine solceller på et skrånende tag i sydlig eller vestlig retning. Vælger du at placere dine solceller lodret på eksempelvis husfacaden vil det give et 20-40% tab i effekt i højsommeren, men til gengæld giver det en god udnyttelse af sollyset i efteråret, vinteren og foråret, hvor solen står lavere på himlen.

Solceller I Det Danske Klima

Nogle tror fejlagtigt, at solceller ikke er velegnede til det danske klima. Fakta er, at solceller er særdeles produktive i det danske vejr, da de fungerer optimalt ved ikke for høje temperaturer. Desuden behøver solceller ikke direkte solskin, men kan sagtens levere strøm i overskyet vejr.

Solceller Til Boliger, Virksomheder, Offentlige Bygninger Og Solcelleparker

Er du interesseret i solceller til dit hjem eller din virksomhed? Og er du interesseret i at opnå massive besparelser på din elregning? Eller ønsker du at investere i større anlæg til eksempelvis kommunale bygninger eller deciderede solcelleparker, der kan levere strøm til mange hundrede boliger? Hos Solenergi Danmark har vi stor erfaring med at levere og opsætte solceller hos både private og erhverv, hos boligforeninger og i store solcelleanlæg. Kontakt os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din elregning.

Har Du Spørgsmål Vedrørende Solceller?

At få opsat solceller er en stor investering. Derfor kan der hurtigt komme en masse spørgsmål til dit valg af anlæg og mængden af solcellemoduler: Skal du vælge en placering på taget eller facaden af bygningen? Hvordan foregår montering? Eller spørgsmål, der vedrører, hvilken vedligehold dine solceller vil kræve? Og så er der naturligvis de mange spørgsmål om økonomien og regler for afregning og skat. Du er meget velkommen til at ringe til os eller sende os en mail med dine spørgsmål. Det er vigtigt for os, at du oplever at komme trygt og sikkert gennem hele forløbet – fra de indledende overvejelser og til din investering er tjent hjem. Ring til os på vores hovednummer på 50 720 700 eller send os en e-mail på [email protected] Alternativt kan du også finde den relevante medarbejder, som du kan ringe eller skrive direkte til.