Solcelleanlæg

Er du nysgerrig efter at vide, hvor mange penge du cirka vil kunne spare på at investere i solcelleanlæg? Det kan vi godt forstå, for det er en væsentlig faktor i overvejelserne omkring valget af solcelleanlæg og solcelleanlæggets størrelse.

Beregningen af dit kommende overskud på at investere i et solcelleanlæg afhænger af reglerne for afregning af overskudsproduktion og de aktuelle regler for fradrag. Dit fremtidige overskud afhænger ligeledes af, hvor meget du skal betale for dit solcelleanlæg, hvor meget el, du forventer at producere samt hvor meget af den genererede elektricitet, du regner med at kunne udnytte i din husstand eller i din virksomhed, boligforening m.m.

Er du i tvivl om, hvor mange solcellemoduler du skal have i dit anlæg, hvor meget strøm du vil kunne udnytte i løbet af dagen eller andet vedrørende det økonomiske aspekt ved solcelleanlæg?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere. Hos Solenergi Danmark er vi eksperter i solcelleanlæg og har mere end 10 års erfaring som specialister i vedvarende energi fra solcelleanlæg og vindmøller. Lad os sammen vurdere dit behov for solcelleanlæg og det økonomiske aspekt i, hvor hurtigt anlægget kan tjene sig hjem. Vi kender lovgivningen inden for solcelleanlæg og kan hurtigt vejlede dig til den mest rentable beslutning.

Kontakt os i dag og få uforpligtende vejledning i alt, hvad du står og skal vide i forbindelse med valget af solcelleanlæg, montering eller andet, du måtte ønske at få svar på.

 

Udnyt Dit Solcelleanlæg I Dagtimerne

Tidligere var det en god forretning at vælge et større solcelleanlæg og producere overskydende el, som ejeren af solcelleanlægget kunne sælge til en god pris per kilowatttime. I november 2012 kom der imidlertid nye regler, og nu er prisen, som du får for din overskydende strøm, faldende. Derfor er det en særlig god ide at opsætte solcelleanlæg hos virksomheder og daginstitutioner, hvor der netop er behov for elektricitet i dagens lyse timer.

Dog er det stadig en fin forretning for private at opsætte solcelleanlæg. Selv med et mindre solcelleanlæg med en produktion på 1.500 kilowatttimer vil du kunne spare op mod 80.000 kroner på din elregning over en 30-årig periode. Jo mere du kan udnytte solenergien til dit eget forbrug, jo mere kan du selvsagt spare på din elregning.

Skal du have et nyt solcelleanlæg til dit private hjem, så kan det godt betale sig for dig at spekulere i at planlægge dit elforbrug efter dagtimerne. Står du eksempelvis og skal have ny vaskemaskine, vil det være optimalt for dig at vælge en model med timerfunktion. Det giver dig mulighed for at lade vaskemaskinen bruge strøm i dagtimerne, hvor dit solcelleanlæg producerer mest strøm, mens du måske selv er på arbejde eller andet ude af huset og ellers ikke kan gøre brug af mængden af elektricitet i hjemmet. Det samme er naturligvis gældende for alle elektriske apparater – vælg dem, der kan køre selv i dagtimerne, og udnyt din egen klimavenlige solenergi. Det vil hurtigt sætte skub i fortjenesten ved at investere i solcelleanlæg.

 

Hvad Indeholder Et Solcelleanlæg?

Et solcelleanlæg fra Solenergi Danmark indeholder det antal paneler, du har brug for til at dække dit el-forbrug, et monteringssystem, stikforbindelser samt en vekselretter. Vekselretteren sørger for at omforme elektriciteten fra dit solcelleanlæg fra jævnstrøm til vekselstrøm. Vekselstrømmen kan du dernæst bruge til eget forbrug, mens den overskydende produktion af elektricitet bliver ledt direkte over til det offentlige elnet.

 

Køb Solcelleanlæg Af Erfarne Distributører

Hos Solenergi Danmark er du sikker på høj kvalitet, skarpe priser samt hurtig levering og montering. Vi har en målsætning om at give dig den hurtigste levering på markedet.

Vi startede virksomhed i 2003 og med medarbejdere, der har været med fra starten, har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder, privatpersoner, investorer og offentlige forvaltninger i gang med at få opsat solcelleanlæg i topkvalitet eller investere i vindmøller til privat brug eller til større investeringer.

 

Solcelleanlæg På Terrasse Eller Carport

Med solcelleanlæg fra Solenergi Danmark får du klimavenlig vedvarede energi, der pynter på bundlinjen og ikke nødvendigvis skæmmer tagets udseende. Vi arbejder på, at solcelleanlæg kan være en æstetisk løsning, der funktionelt udnytter solens energi uden at tage den fulde opmærksomhed fra bygningens arkitektur. Vælg eksempelvis at få opsat solcelleanlæg på hele overfladen af din carport eller på din overdækkede terrasse, som et alternativ til det klassiske solcelleanlæg på hustaget.

 

Vil Du Vide Mere Om De Økonomiske Fordele Ved Solcelleanlæg?

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.

Du kan ringe direkte til os på 50 720 700. Eller send os en mail på [email protected], hvis du vil vide mere om solcellepaneler eller ønsker et uforpligtende tilbud på levering og installation af solcelleanlæg.