Om Solenergi Danmark

En af Danmarks ledende distributører af solcelleanlæg

Solenergi Danmark er indbegrebet af kvalitet, hurtig levering og skarpe priser. Vi har engagerede medarbejdere med erfaring siden virksomhedens start i 2003. Så vi ved, hvad vi taler om, og kan derfor vejlede dig når du skal investere i solenergi, og vi kan give dig et overblik over alle de økonomiske og miljømæssige fordele ved solenergi.

Professionelle Montører

Vi har et landsdækkende forhandler- og installatørnetværk, hvilket sikrer dig hurtig montage og lokal ekspedition.Vi sikrer os, at vi har de bedste samarbejdspartnere til at installere dit solcelleanlæg. Derfor certificerer vi vores installatører og kalder dem for “solartører”. For os er en solartør en professionel, der kan give dig den bedste vejledning i, hvordan dit solcelleanlæg skal være. Solartøren er din fagmand og kan finde svar på alle de spørgsmål du har omkring solceller. Enten har han dem på rede hånd – ellers finder han svaret til dig med vores hjælp. Du kan læse mere om vores installatører her.

Markedets Hurtigste Leveringstid – Det Er Vores Målsætning

Da vi arbejder direkte sammen med verdens største producenter, sikrer vi, at du kan få dit solcelleanlæg meget hurtigt. Typisk går der én uge fra du har afgivet din bestilling, til varen er hos dig – klar til opsætning.

Markedets Bedste Garanti

Markedet er i dag fyldt med solcellepaneler med forskellige kvaliteter og garantier. Det er meget svært for almindelige kunder at spotte højkvalitet fra lavkvalitet, da prisen desværre ikke altid afspejler høj kvalitet. Vi har bevidst fravalgt paneler af lav kvalitet, da vi ønsker at være på markedet om 30-40 år til at servicere vores kunder, og vi tror på, at vi kommer længst med at tilbyde dig høj kvalitet. Vi sikrer kvaliteten og garantien på anlæggene for vores installatører og forhandlere, så du også står med en elproduktion på mindst 80% om 25 år. Du kan læse mere om vores produkter her.

Kvalitet Til Markedets Bedste Pris

Ser du på kvaliteten af solceller, har vi altid været billigst på de anlæg vi forhandler. Vi startede med visionen om at alle boliger skal have et solcelleanlæg. Det første vi gjorde var at sænke priserne på solcelleanlæg, så det gav mening at købe solceller. Det blev efterfølgende gjort mere attraktivt fra regeringens side så der nu kun er få års tilbagebetalingstid og stort overskud helt fra start. Kvalitet til markedets bedste pris er nøgleord for Solenergi Danmark og vores kunder får herved markedets bedste tryghed og kan se frem til dansk service i fremtiden, hvis de skulle få brug for det. Du kan læse mere om vores produkter her.

Vores Produkter Giver Dig En Grøn Samvittighed

Hver gang et solcelleanlæg bliver monteret, har vi sparet jorden for unødvendig udledning af CO2. Vi kan rigtig godt lide, at vores produkter er med til at gøre jorden grønnere og dermed et bedre sted at leve.

Samtidig er vi glade for, at vores kunder får mulighed for at få markedets allerbedste solceller. Vi er klar over, at et solcelleanlæg er en stor investering for alle, og derfor er det vigtigt for os, at du får mulighed for at købe det bedste du kan få – med den bedste service og til den bedste pris.

Solenergi Danmark

Virksomheden blevet stiftet i 2003 som enkeltmandsvirksomhed, i 2008 blev vi omdannet til ApS og i 2013 omdannet til A/S.

Har du spørgsmål om Solenergi Danmark, vores installatører eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte vore dygtige medarbejdere på telefon 50 720 700 eller via vores kontaktformular som du kan finde nederst på siden.